Estas foron as actividades que realizamos na pasada 43ª edición da Festa do Queixo de Arzúa. Para o ano máis!
Faladoiro MARKETING E QUEIXO, BOAS PRÁCTICAS
Moderado por Óscar Pérez, Secretario Xerente do CRDOP Arzúa-Ulloa
EFA Piñeiral. Entrada libre
Consellos de nutrición UN QUEIXO QUE ALIMENTA A TÚA SAÚDE
Tertulia técnica a cargo de Rosaura Leis, coordinadora de Gastroenteroloxía e Nutrición Pediátrica do CHUS e profesora da USC
EFA Piñeiral. Entrada libre
Obradoiro FOTOQUEIXO sobre fotografía de queixo para RRSS e e-commerce
Taller de fotografías de queixo que e-namoren. Impartido por Magaga Foto.
EFA Piñeiral. Alumnado e profesionais. Inscrición no 981500580 ou pineiral@pineiral.es ata o 26 de febreiro. Plazas limitadas
Obradoiro infantil de cociña UN UNIVERSO DE CRIATURAS DE QUEIXO
EFA Piñeiral. 7-11 anos. Inscrición no 981500580 ou pineiral@pineiral.es ata o 2 de marzo. (9€, inclúe agasallo do mandil e gorro de chef). 20 prazas
Concurso xuvenil de elaboracións PAN&QUEIXO
EFA Piñeiral. 12-18 anos. Inscrición 981500580 ou pineiral@pineiral.es ata o 1 de marzo. Prazas limitadas. Premios con sabor a música!
MASTERCLASS PIÑEIRAL de COCIÑA CREATIVA
Cociña Recinto feiral. 1º andar. Doces e salgados con Queixo
A partir de 15 anos. Inscrición 981500222 ata o 2 de marzo (9€, inclúe agasallo do mandil e gorro de chef). 15 prazas.